Nieuws

Nazomerkermis Assen doorslaand succes

Zoals zoveel activiteiten dit jaar is ook de Asser TT-kermis het slachtoffer geworden van de corona-uitbraak. Als alternatief stond het Veemarktplein van 4 tot en met zondag 13 september vol met de attracties van de Nazomerkermis.

Lees meer >

Rijnie Trip in OFA-bestuur

Met de benoeming van Rijnie Trip is het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen weer voltallig. Voor het eerst telt het bestuur drie vrouwelijke bestuurders.

Lees meer >

Première Pop-Up Bioscoop in Gouverneurstuin

Op een tuinstoel in de Gouverneurstuin of in de auto op de Havenkade naar een film kijken op een groot scherm. Steeds meer Assenaren maken kennis met de Pop-Up Bioscoop.

Lees meer >

‘Assen geeft ruimte’ belooft een bruisende zomer

Gemeente en ondernemers hebben hun plannen bekendgemaakt voor de campagne ‘Assen geeft ruimte’. Doel is een bruisende zomer en nazomer in de stad vol activiteiten om zoveel mogelijk mensen tot een bezoek aan Assen te verleiden.

Lees meer >

‘Vaart in Assen’ wil coronaproof binnenstad

Binnenstadsorganisatie ‘Vaart in Assen’ wil met het project Binnenstad Assen Corona Proof het publiek laten zien dat ze de binnenstad weer op een veilige en aangename manier kunnen bezoeken.

Lees meer >

OFA-bestuur weer compleet

Het OFA-bestuur met v.l.n.r. Esther van Riezen, Eelco Bakker, Arie van der Spek, Astrid-Odile de Visser, Johan Klompmaker en Marjan Beumer.

Lees meer >

Marjan Beumer in bestuur Ondernemersfonds

Per 12 februari 2020 is Marjan Beumer bestuurslid van Stichting Ondernemersfonds Assen geworden.

Lees meer >
ofa

OFA-Nieuwsflits

Onze OFA Nieuwsflits met een overzicht van het belangrijkste nieuws in het afgelopen half jaar is verschenen!

 

Lees meer >

Winters Assen zorgt voor ijspret op het Koopmansplein

Net als voorgaande jaren, maar dan weer iets groter en uitgebreider neemt de editie 2019 van Winters Assen het Koopmansplein maar liefst vijf weken in bezit.

Lees meer >

Eelco Bakker nieuw bestuurslid Ondernemersfonds

Per 1 januari 2020 komt Eelco Bakker in het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen. Daar neemt hij de plaats in van Jack Hartog. In Assen is Eelco Bakker betrokken bij de OndernemersFabriek Drenthe.

Lees meer >