Nieuws

‘Assen geeft ruimte’ belooft een bruisende zomer

Gemeente en ondernemers hebben hun plannen bekendgemaakt voor de campagne ‘Assen geeft ruimte’. Doel is een bruisende zomer en nazomer in de stad vol activiteiten om zoveel mogelijk mensen tot een bezoek aan Assen te verleiden.

Lees meer >

‘Vaart in Assen’ wil coronaproof binnenstad

Binnenstadsorganisatie ‘Vaart in Assen’ wil met het project Binnenstad Assen Corona Proof het publiek laten zien dat ze de binnenstad weer op een veilige en aangename manier kunnen bezoeken.

Lees meer >

OFA-bestuur weer compleet

Het OFA-bestuur met v.l.n.r. Esther van Riezen, Eelco Bakker, Arie van der Spek, Astrid-Odile de Visser, Johan Klompmaker en Marjan Beumer.

Lees meer >

Marjan Beumer in bestuur Ondernemersfonds

Per 12 februari 2020 is Marjan Beumer bestuurslid van Stichting Ondernemersfonds Assen geworden.

Lees meer >
ofa

OFA-Nieuwsflits

Onze OFA Nieuwsflits met een overzicht van het belangrijkste nieuws in het afgelopen half jaar is verschenen!

 

Lees meer >

Winters Assen zorgt voor ijspret op het Koopmansplein

Net als voorgaande jaren, maar dan weer iets groter en uitgebreider neemt de editie 2019 van Winters Assen het Koopmansplein maar liefst vijf weken in bezit.

Lees meer >

Eelco Bakker nieuw bestuurslid Ondernemersfonds

Per 1 januari 2020 komt Eelco Bakker in het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen. Daar neemt hij de plaats in van Jack Hartog. In Assen is Eelco Bakker betrokken bij de OndernemersFabriek Drenthe.

Lees meer >

Assen haalt Sinterklaas enthousiast binnen

Zaterdagmiddag 16 november stonden honderden kinderen langs de Vaart om Sinterklaas en zijn omvangrijke gezelschap welkom te heten. Vanaf De Kop van de Vaart bracht een fraaie schimmel hem de binnenstad in.

Lees meer >

Ridders op bezoek in Assen

Op zaterdag 19 oktober heette het Koopmansplein het ‘Koopmansveld’. De jeugd van Assen kon er een dag lang terug naar de tijd van de ridders en de jonkvrouwen.

Lees meer >

Voor de vijfde keer de Popronde in Asser cafés

Ook dit jaar deed het landelijke reizende festival Popronde Assen weer aan. In dertien cafés en andere locaties presenteerden zich op donderdag 17 oktober zo’n twintig nieuwe popacts aan het Asser publiek.

Lees meer >