Nieuws

Sam Drukker laat onbekende plekjes in de stad zien

VVV Assen bedacht Sam’s Route aan de hand van 25 bijzondere tekeningen van Assen van kunstenaar Sam Drukker.

Lees meer >
ofa

OFA-jaarverslag en jaarrekening 2020 verschenen

Elk jaar legt de Stichting Ondernemersfonds Assen verantwoording af over het gevoerde beleid. De jaarstukken van de stichting zijn openbaar.

Lees meer >

Vrijheid Suite op 5 mei in De Nieuwe Kolk

Samen met Drents poptalent bracht Het Noordpool Orkest de Vrijheid Suite op de planken van De Nieuwe Kolk.

Lees meer >
ofa

OFA-Nieuwsbrief april 2021 verschenen

In de nieuwe OFA-Nieuwsbrief o.a. aandacht voor het feit dat de Asser ondernemersorganisaties in hun jaarplannen veel inzet tonen om in het tweede halfjaar alles uit de kast te halen met nieuwe activiteiten.

Lees meer >

WinterWarmte in Assen

Als vervolg op de campagne ‘Assen geeft Ruimte’ heeft Vaart in Assen een nieuwe actie ontwikkeld. WinterWarmte moet tijdens de drukke dagen deze winter helpen de binnenstad van Assen veilig te houden.

Lees meer >

Nazomerkermis Assen doorslaand succes

Zoals zoveel activiteiten dit jaar is ook de Asser TT-kermis het slachtoffer geworden van de corona-uitbraak. Als alternatief stond het Veemarktplein van 4 tot en met zondag 13 september vol met de attracties van de Nazomerkermis.

Lees meer >

Rijnie Trip in OFA-bestuur

Met de benoeming van Rijnie Trip is het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen weer voltallig. Voor het eerst telt het bestuur drie vrouwelijke bestuurders.

Lees meer >

Première Pop-Up Bioscoop in Gouverneurstuin

Op een tuinstoel in de Gouverneurstuin of in de auto op de Havenkade naar een film kijken op een groot scherm. Steeds meer Assenaren maken kennis met de Pop-Up Bioscoop.

Lees meer >

‘Assen geeft ruimte’ belooft een bruisende zomer

Gemeente en ondernemers hebben hun plannen bekendgemaakt voor de campagne ‘Assen geeft ruimte’. Doel is een bruisende zomer en nazomer in de stad vol activiteiten om zoveel mogelijk mensen tot een bezoek aan Assen te verleiden.

Lees meer >

‘Vaart in Assen’ wil coronaproof binnenstad

Binnenstadsorganisatie ‘Vaart in Assen’ wil met het project Binnenstad Assen Corona Proof het publiek laten zien dat ze de binnenstad weer op een veilige en aangename manier kunnen bezoeken.

Lees meer >