Nieuws

Kenniscafé Assen besprak de liefde

Na twee online bijeenkomsten zat het Kenniscafé Assen op 24 september voor het eerst ‘live’ vol gasten tijdens een programma rond het thema liefde.

Lees meer >

Muziektheater op Havenkade rond Harry Muskee

Zeventien voorstellingen beleefde de muziektheatervoorstelling over het leven van Harry Muskee in september. Een paar duizend mensen bezochten de voorstelling over de Drentse blueslegende.

Lees meer >

Art of Wonder weer als vanouds

Op 18 en 19 september organiseerde Garage TDI voor de vierde keer het jeugdtheaterfestival Art of Wonder in het centrum van Assen. Nieuw dit jaar was de komst van een aantal Italiaanse jeugdtheatergroepen.

Lees meer >

Ook tweede Nazomerkermis succesvol

In september 2020 had Assen de primeur van haar Nazomerkermis. Ook dit jaar heeft organisator Voor Altijd Events tussen 3 en 12 september de Nazomerkermis georganiseerd omdat de TT-kermis weer niet door kon gaan.

Lees meer >

Geslaagd festival rond 4 Mijl van Assen

Tegelijk met de 4 Mijl van Assen werd op zaterdag 11 september in het Anne Frank Park in Marsdijk voor jong en oud het gratis toegankelijke 4 Mijl Festival georganiseerd.

Lees meer >

Voor het eerst Kunst aan de Vaart Buiten

Vorig jaar kon Kunst aan de Vaart niet doorgaan. Dit jaar wel en met een fraaie primeur: Kunst aan de Vaart Buiten: veertien bijzondere kunstwerken in, om en boven de Vaart.

Lees meer >

Ondernemersfonds wordt geëvalueerd

Binnenkort gaat een onafhankelijk onderzoeksbureau het Ondernemersfonds Assen evalueren. Alle betrokken organisaties zullen daarvoor worden geïnterviewd. Het is de derde keer sinds de oprichting dat een dergelijke evaluatie plaatsvindt.

Lees meer >

Sam Drukker laat onbekende plekjes in de stad zien

VVV Assen bedacht Sam’s Route aan de hand van 25 bijzondere tekeningen van Assen van kunstenaar Sam Drukker.

Lees meer >

OFA-jaarverslag en jaarrekening 2020 verschenen

Elk jaar legt de Stichting Ondernemersfonds Assen verantwoording af over het gevoerde beleid. De jaarstukken van de stichting zijn openbaar.

Lees meer >

Vrijheid Suite op 5 mei in De Nieuwe Kolk

Samen met Drents poptalent bracht Het Noordpool Orkest de Vrijheid Suite op de planken van De Nieuwe Kolk.

Lees meer >