Marjan Beumer in bestuur Ondernemersfonds

Per 12 februari 2020 is Marjan Beumer bestuurslid van Stichting Ondernemersfonds Assen geworden.

Marjan_Beumer

Per 12 februari 2020 is Marjan Beumer bestuurslid van Stichting Ondernemersfonds Assen geworden. Ze is al bijna 25 jaar actief als ondernemer in Assen als mede-eigenaar van Roma Opticiens.

Marjan en Roland Beumer zijn in 1995 gestart met Roma Opticiens in ’t Forum in Assen. Vijf jaar geleden hebben ze de overstap gemaakt naar Kruisstraat 3.

Roma Opticiens is een zelfstandig opticien waar de klanten niet alleen terecht kunnen voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen, maar ook voor optometrie/oogzorg. Op het gebeid van contactlenzen is het bedrijf een expertisecentrum voor myopiecontrole en multifocale lenzen.

Het nieuwe OFA-bestuurslid Marjan Beumer vertelt dat ze een perfectionist is met passie voor haar vak en dat ze altijd enthousiast is om kennis te delen met anderen: ‘Passie, gastvrijheid en vakmanschap zijn al een kwart eeuw de pijlers onder ons bedrijf. Met dezelfde passie wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het Ondernemersfonds Assen. Assen is een heerlijke stad om te werken en te wonen. Een stad met gezellige pleinen, mooie winkels en een rijke cultuur. Het is een stad om trots op te zijn en met het Ondernemersfonds kun je nieuwe initiatieven ondersteunen en er zo voor zorgen dat we nóg trotser op onze stad kunnen zijn.’