Eelco Bakker nieuw bestuurslid Ondernemersfonds

Per 1 januari 2020 komt Eelco Bakker in het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen. Daar neemt hij de plaats in van Jack Hartog. In Assen is Eelco Bakker betrokken bij de OndernemersFabriek Drenthe.

eelco_bakker

Per 1 januari 2020 komt Eelco Bakker in het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen. Daar neemt hij de plaats in van Jack Hartog. Eelco Bakker is directeur van Buro B&G. In Assen is hij met name bekend van de OndernemersFabriek Drenthe met een opvallende locatie op de Havenkade.

Buro B&G is een noordelijk adviesbureau dat verschillende projecten en programma’s rond ondernemerschap, innovatie en financiering uitvoert. Bakker is sinds de start als projectleider bij de OndernemersFabriek Drenthe betrokken. Inmiddels heeft de OndernemersFabriek behalve in Assen ook locaties in Emmen en Hoogeveen.

Eelco Bakker vertelt dat hij naast de verschillende projecten van zijn bureau zelf ook medeoprichter en aandeelhouder van drie startups is: ‘Ik krijg altijd veel energie van het begeleiden van jonge bedrijven, zorgen dat ze van de ideefase tot start komen en daarna doorgroeien, met alle uitdagingen die ze onderweg tegenkomen.’

‘Ik voel me een echte noorderling. Opgegroeid in de buurt van Wolvega en na tien jaar Groningen zit ik alweer bijna vijf jaar in Assen. Het is hier heerlijk wonen en werken. Ik vind het mooi om te zien dat een organisatie als het Ondernemersfonds allerlei lokale initiatieven op een slimme manier verder weet te brengen. Hier lever ik graag een bijdrage aan!’