Anita ter Veld nieuw bestuurslid Ondernemersfonds

Per 1 oktober 2019 neemt Anita ter Veld het stokje over van Rob van der Valk in het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen. Anita is manager Sales & Events bij De Bonte Wever.

anita_ter_veld

Per 1 oktober 2019 neemt Anita ter Veld het stokje over van Rob van der Valk in het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen. Anita is manager Sales & Events bij De Bonte Wever. Ze noemt zichzelf een echte Assense met hart voor de stad en voor de mensen: ‘Ik hou van dynamiek, het verbinden en stimuleren van mensen en processen’.

Na zo’n 25 jaar in overheidsdienst, waarvan 17 jaar als evenementencoördinator bij de gemeente Assen, maakte Anita ter Veld in 2015 de overstap naar het bedrijfsleven door in dienst te treden bij De Bonte Wever.
Anita vertelt dat ze er trots op is vanuit de gemeente een bijdrage geleverd te hebben Assen een gezicht als ‘evenementenstad’ te geven. Ze was betrokken bij het ontwikkelen en coördineren van projecten als het WK Atletiek voor Gehandicapten, de start van de Vuelta, de inhuldiging van de Olympische Sporters en een groot aantal edities van het TT-Festival. ‘Cadeautjes’ noemt ze het.

Was de stad Assen vroeger haar podium, nu is De Bonte Wever de plek waar het zich allemaal afspeelt. ‘Het is een pracht-bedrijf, volop in ontwikkeling door de onbegrensde mogelijkheden waar geen dag dezelfde is’, aldus Anita ter Veld, ‘Kansen zien en grijpen, creatie, blije gezichten, daar geniet ik van. Niet stilstaan maar vooruitgaan en je vooral blijven ontwikkelen en vernieuwen. Wat ik zelf belangrijk vind, is dicht bij mijzelf te blijven en ervoor te zorgen dat afspraken worden nagekomen. Geen verborgen agenda’s maar open, oprecht en met een positieve blik.’

Anita ter Veld zit in het OFA-bestuur namens Gilde BART waarin de Asser toeristische ondernemers zich hebben georganiseerd.