Eerste exemplaar magazine Kunst aan de Vaart voor Ondernemersfonds

Tijdens het Preuvenement heeft voorzitter Dick Schuur van Kunst aan de Vaart het eerste exemplaar van hun magazine overhandigd aan Arie van der Spek, voorzitter van het Ondernemersfonds.

uitreiking_magazine

Tijdens het Preuvenement in het laatste weekend van augustus heeft voorzitter Dick Schuur van Kunst aan de Vaart het eerste exemplaar van het magazine Kunst aan de Vaart 2019 overhandigd aan Arie van der Spek, voorzitter van de Stichting Ondernemers Fonds Assen.

In alle jaren dat Ondernemersfonds Assen actief is, heeft het fonds jaarlijks een financiële bijdrage geleverd aan de organisatie van Kunst aan de Vaart. Als waardering voor deze trouwe steun ging in de schaduw van het Preuvenement het eerste exemplaar van het glossy magazine met achtergrondinformatie over de nieuwe kunstmanifestatie naar het Ondernemersfonds.

Kunst aan de Vaart wordt dit jaar voor de dertiende keer gehouden in het weekend van 14 en 15 september. De huizen, tuinen en kantoren zijn die zaterdag en zondag geopend van elf tot vijf uur.

Tijdens het evenement is het magazine verkrijgbaar op verschillende plekken langs de Vaart.
U kunt het magazine nu al digitaal doorbladeren.