Art of Wonder zorgde voor reuring in de binnenstad

Voor de derde keer werd in Assen het jeugdtheaterfestival Art of Wonder georganiseerd. Drie dagen lang kon het publiek in de Asser binnenstad genieten van tal van theateracts.

ary_of_wonder_2019

Voor de derde keer werd in het eerste weekend van juni in Assen het jeugdtheaterfestival Art of Wonder georganiseerd. Drie dagen lang waren er voorstellingen in de Gouverneurstuin en kon het publiek in de Asser binnenstad genieten van tal van theateracts.

Drents Jeugdtheater Garage TDI is de initiatiefnemer van het festival dat in 2017 zijn première kende. Ook dit jaar heeft het jeugdtheaterfestival weer laten zien dat de grenzen van de groei nog lang niet in zicht zijn. Art of Wonder noemt zich met een knipoog ‘een jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden’. Dus niet alleen jong, maar ook oud genoot dit jaar weer met volle teugen in de stralende zon van verrassende voorstellingen op vaak bijzondere plekken in de stad en zorgde er voor de nodige reuring.

Vanaf het begin is het Ondernemersfonds sponsor van Art of Wonder. Andere belangrijke bijdragen komen van de gemeente Assen, de provincie Drenthe, het Fonds Podiumkunsten en het VSBfonds.