Voor de vijfde keer de Popronde in Asser cafés

Ook dit jaar deed het landelijke reizende festival Popronde Assen weer aan. In dertien cafés en andere locaties presenteerden zich op donderdag 17 oktober zo'n twintig nieuwe popacts aan het Asser publiek.

popronde2019_loren

De afgelopen jaren is de Popronde een echte kweekvijver gebleken voor nieuw talent. Groepen als Racoon, De Staat en Kensington stonden tijdens de Popronde destijds voor het eerst voor een groot publiek. De laatste jaren doen zo’n veertig steden aan het festival mee.

Ook dit jaar deed het landelijke reizende festival Popronde Assen weer aan. In dertien cafés en andere locaties presenteerden zich op donderdag 17 oktober zo’n twintig nieuwe popacts aan het Asser publiek.

Dit jaar was het de vijfde keer dat de Popronde de Asser cafés met nieuwe popmuziek vulde. Naar schatting zo’n 2000 bezoekers bezochten de verschillende poppodia in de stad.

Popronde Assen wordt georganiseerd door een groep plaatselijke vrijwilligers. De betrokken ondernemers zorgen voor een financiële bijdrage aan het evenement. Ondernemersfonds Assen is een van de plaatselijke sponsoren.

Op de foto Lorèn met haar band op Podium Zuidhaege. (Foto: Tempus Fugit)