Hans de Willigen nieuw bestuurslid Ondernemersfonds

Per 1 januari 2022 komt Hans de Willigen het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Assen versterken.

hans_de_willigen

Het is de bedoeling dat Hans de Willigen op 1 juli a.s. Arie van der Spek gaat opvolgen als voorzitter van het Ondernemersfonds. Medio september zit de tweede termijn van Arie erop en daarmee is het maximale aantal termijnen in het bestuur van de stichting bereikt.

Hans de Willigen is fiscaal-jurist en directeur van De Willigen & Partners en houdt zich met name bezig met overdrachten en overnames van ondernemingen. Hans is 63 jaar en woont in Loon. Vanuit zijn werk heeft hij een groot netwerk in Noord-Nederland kunnen opbouwen. Hij is onder andere jurylid van de competitie Drentse Onderneming van het Jaar. Verder is Hans in zijn vrije tijd als bestuurder onder andere actief bij de vereniging Dorpsbelangen Loon en de goede-doelenstichtingen Maggie’s Center Nederland en de C. & W. de Boer Stichting.

Behalve Arie van der Spek zal ook Astrid-Odile de Visser in 2022 het bestuur van het Ondernemersfonds verlaten na twee bestuurstermijnen. Het is op dit moment nog niet bekend wie haar gaat opvolgen.