Kenniscafé Assen besprak de liefde

Na twee online bijeenkomsten zat het Kenniscafé Assen op 24 september voor het eerst ‘live’ vol gasten tijdens een programma rond het thema liefde.

kenniscafé_2109

Het Kenniscafé Assen wil vijf keer per jaar een avond vullen rond actuele en interessante thema’s. Daarvoor worden deskundigen uitgenodigd die hun licht over een thema laten schijnen. Ook kunnen de gasten van het café met hen in gesprek gaan. Zo hopen initiatiefnemers  Loes Groen, Hink Slagter en Hermen Visser de cafébezoekers een avond lang op een aansprekende manier te kunnen informeren.

Voor de live-bijeenkomst van 24 september waren evolutiebioloog Martine Maan, COC-voorlichter Chris Homburg en trouwambtenaar Anne Prins uitgenodigd. Filosoof Thijs Lijster behandelde het samen lang en gelukkig leven aan de hand van Disneyfilms als Sneeuwwitje en Belle en het Beest.
Gespreksleider tijdens dit Kenniscafé was Dagblad van het Noorden-journalist Rosa Timmer.

Zie voor meer informatie over het programma van het Kenniscafé en het bestellen van tickets www.kenniscaféassen.nl.

  • Het Kenniscafé Assen wordt financieel ondersteund door de gemeente Assen en het Ondernemersfonds Assen. Het Ondernemersfonds stelde voor dit seizoen een bedrag van 2000 euro beschikbaar.

 

Bij de openingsfoto
Presentator Rosa Timmer tijdens het Kenniscafé in gesprek met trouwambtenaar Anne Prins.
(Foto: Erik Verkaaik)