Vijfde ‘Assen Onderneemt’ geslaagd evenement

Voor het vijfde keer op rij werd op 28 september de netwerkbijeenkomst 'Assen Onderneemt' georganiseerd. Ruim tweehonderd Asser ondernemers waren dit jaar bij Van der Valk aanwezig. Thema was 'Waarom moeilijk doen als het ook samen kan'.

Assen_ondern_15_news_detail

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Assen Onderneemt is de jaarlijkse bijeenkomst voor alle Asser ondernemers. Naast enkele sprekers is het evenement vooral ook een netwerkgelegenheid om op een ongedwongen manier kennis te maken met collega’s uit de verschillende Asser ondernemersorganisaties en ervaringen uit te wisselen.
Eén van de sprekers rond het thema ‘Samenwerken’ was Mark Vletter van Voys Telecom. Hij vertelde over de mogelijkheden een organisatie te runnen zonder functies en managers volgens het ‘Voys-model’.

Meer informatie en foto’s van de bijeenkomst staan op www.assen-onderneemt.nl. (foto: JAV Studio’s Assen)

Aan het evenement namen de volgende ondernemersorganisaties deel: Parkmanagement Assen, Parkmanagement Assen-Noord, het Commercieel Centrum Assen, de Jongeren Commerciële Club Assen, Gilde BART en MKB Binnenstad. Het evenement wordt o.a. mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Ondernemersfonds Assen in het kader van de bovenstedelijke activiteiten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]